Over Hans

Sinds 1988 ben ik actief op het gebied van de omzetbelasting. Eerst als inspecteur bij de belastingdienst. In 2001 ben ik overgestapt naar het bedrijfsleven en heb 8 jaar als BTW-specialist gewerkt voor een accountants- en belastingadvieskantoor. In 2008 heb ik mij zelfstandig onafhankelijk BTW adviseur in Groningen gevestigd. Ik ben gespecialiseerd in BTW en overdrachtsbelasting. Door mijn onafhankelijke positie ben ik een prima sparringpartner voor accountants- en belastingadvieskantoren. Daarnaast verleen ik mijn diensten aan dienstverleners als advocaten, notarissen en aan individuele ondernemers. Als u dat wenst kan de advisering door mij plaatsvinden zonder dat uw klant merkt dat u een beroep op een externe BTW-deskundige heeft gedaan.

Naast ervaring met de advisering van ondernemers in de profit sector heb ik ook een ruime ervaring in de advisering van non-profit ondernemers en advisering van overheden als gemeenten, provincies en  gemeenschappelijke regelingen.

Hans BTW Advies is aangesloten bij de beroepsorganisatie Register Belastingadviseurs en is een erkend RB kantoor.

Internationaal werk ik samen met in het buitenland gevestigde  BTW-specialisten.   

Contact

Hans BTW Advies
Regentessestraat 3
9717 ME Groningen

06 41241230
Wijziging sportvrijstelling per 1 januari 2019

Wijziging sportvrijstelling per 1 januari 2019

Geplaatst op: 2018-09-07

Op grond van het huidige artikel 11, lid 1, letter e, van de Wet OB zijn de diensten door organisaties die zich de beoefening van sport, of de bevordering daarvan ten doel stelen, aan hun leden vrijgesteld van omz...

Lees meer Meer nieuws
Rechter heeft beslist: Yogalessen zijn belast met 9% BTW

Rechter heeft beslist: Yogalessen zijn belast met 9% BTW

Geplaatst op: 2018-08-09

De vraag of ook minder inspannende vormen van Yoga als sport aangemerkt kunnen worden aan de rechter is voorgelegd. Het heeft even geduurd, maar de rechter heeft onlangs beslist dat ook de minder inspannende v...

Lees meer Meer nieuws

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.