Algemene voorwaarden & Privacyverklaring

Algemene voorwaarden

Hans BTW Advies is onder nummer 01127945 ingeschreven bij de Kamer van Koophandel Noord-Nederland. De algemene voorwaarden van Hans BTW Advies zijn daar gedeponeerd. U kunt de algemene voorwaarden hier ook downloaden in pdf formaat.

Privacyverklaring

Bij het verlenen van mijn diensten verwerk ik persoonsgegevens. Om u te informeren hoe ik met uw  persoonsgegevens om ga heb ik een privacyverklaring opgesteld. De privacyverklaring kunt u hier downloaden in pdf formaat.

Contact

Hans BTW Advies
Regentessestraat 3
9717 ME Groningen

06 41241230
Wijziging sportvrijstelling per 1 januari 2019

Wijziging sportvrijstelling per 1 januari 2019

Geplaatst op: 2018-09-07

Op grond van het huidige artikel 11, lid 1, letter e, van de Wet OB zijn de diensten door organisaties die zich de beoefening van sport, of de bevordering daarvan ten doel stelen, aan hun leden vrijgesteld van omz...

Lees meer Meer nieuws
Rechter heeft beslist: Yogalessen zijn belast met 9% BTW

Rechter heeft beslist: Yogalessen zijn belast met 9% BTW

Geplaatst op: 2018-08-09

De vraag of ook minder inspannende vormen van Yoga als sport aangemerkt kunnen worden aan de rechter is voorgelegd. Het heeft even geduurd, maar de rechter heeft onlangs beslist dat ook de minder inspannende v...

Lees meer Meer nieuws

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.