Advisering

Ik kan u ondersteunen op het gehele terrein van de BTW,  zoals advisering bij transacties met onroerende zaken, de toepassing van het BTW-compensatiefonds, internationale transacties, terugvragen van buitenlandse BTW, en terugvragen van Nederlandse BTW voor buitenlandse ondernemers.            

Naast advisering kan ik u ook begeleiden bij controles door de Belastingdienst, kan is bezwaar- en beroepsprocedures voor u voeren en voor u een second opinion uitbrengen.

Door vooraf uw BTW positie in kaart te brengen bent u beter in staat kansen te benutten en risico’s te vermijden. Voor het optimaliseren van uw BTW positie kan ik een BTW- scan of een BTW-risicoanalyse voor u uitvoeren.

Contact

Hans BTW Advies
Regentessestraat 3
9717 ME Groningen

06 41241230
Wijziging sportvrijstelling per 1 januari 2019

Wijziging sportvrijstelling per 1 januari 2019

Geplaatst op: 2018-09-07

Op grond van het huidige artikel 11, lid 1, letter e, van de Wet OB zijn de diensten door organisaties die zich de beoefening van sport, of de bevordering daarvan ten doel stelen, aan hun leden vrijgesteld van omz...

Lees meer Meer nieuws
Rechter heeft beslist: Yogalessen zijn belast met 9% BTW

Rechter heeft beslist: Yogalessen zijn belast met 9% BTW

Geplaatst op: 2018-08-09

De vraag of ook minder inspannende vormen van Yoga als sport aangemerkt kunnen worden aan de rechter is voorgelegd. Het heeft even geduurd, maar de rechter heeft onlangs beslist dat ook de minder inspannende v...

Lees meer Meer nieuws

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.